<

28/4-14: Min födelsedag

Heej! Förlåt för att jag icke bloggat någonting men helgen har varit väldigt tight och jag har inte orkat öppna bloggappen. Jag hade tänkt berätta lite om min födelsedag som var igår.

Jag vaknade halv sju på en madrass i ett klassrum uppe i Mora. Mitt lag sjöng för mig på morgonen och jag fick en kladdkaka, kakor och ballonger. Sedan gick vi ut för att gå innan frukosten. Vi förlorade A-kvarten med 3-1 mot Täby. Det var självklart synd då jag tyckte att vi gjorde en jättebra match. Men samtidigt längtade jag hem eftersom att jag ville fira min födelsedag hemma med hela min familj. Jag och mamma kom hem vid tre, tror jag. Vägen hem gick snabbt så det var skönt. När jag klev innanför dörren sjöng Jossis och pappa för mig och gav mig två paket. I det ena låg det ett par converse och i det andra låg boken The Perks of Being a Wallflower, nöjd!! Jag duschade och efter det la jag mig i soffan för att se på The Amazing Race. Till middag blev det lasange och det blev tårta till Mästarnas Mästare! 

Ja, det var min födelsedag. Som jag sa till min mamma: det var inte den sämsta och inte den bästa. Men vad förväntar man sig egentligen? Hur ska en födelsedag vara för att bli perfekt? Fick iallafall fira den med de jag tycker bäst om. 

25/4-14: Moracupen

Heeeej! Har inte bloggat på hundra år men har inte haft någon lust alls. Det har inte hänt mycket alls de senaste dagarna så har ingeting intressant att berätta. 
 
Just nu så är jag i en hall uppe i Mora. Har precis sett på 99ornas match mot Älvsjö. Spelade min första match vid sju mot Täby och den slutade 5-4 till Täby. Vi spelade verkligen skit bra, iallafall i andra perioden. + dom ledde med 4-1 och sedan kom vi om med 4-4!!!
 
Snart ska vi ta cupbussen tillbaka till skolan. Ska upp klockan sex imorgon, BLÄ. Är verkligen inte morgonpigg. Blir tre matcher imorgon. Satsar på flera vinster!
 
Förresten så bor Linn Ahlborg i rummet bredvid oss så det är ganska coooolt, heheh. Är lite avundsjuk på mina vänner som är samlade där hemma och har sjukt kul men jag har roligt här, får ju umgås med laget och spela innebandy. Kram och godnatt 

22/4-14: School..

Hejsan på er! Då var skolan igång igen. På tisdagar går vi väldigt länge men idag hade vi varken engelska eller idrott så vi fick sluta vid kvart i två! Jag har haft en bra skoldag, om man räknar bort lektionerna. Fick träffa tjejerna i klassen och på lunchen gick jag, Jennifer och Moa till Konsum för att köpa glass. Vi satt utomhus resten av lunchrasten. Fy vad jag är kär i det här vädret, please stay forever. Klarar verkligen inte av gråa dagar, snö, regn osv. Jag är en mer solmänniska även fast jag blir lika röd som en kräfta när jag är ute i solen. 

Självklart är det tråkigt att påsklovet är slut men den här veckan kommer att bli hur bra som helst. Får spela en hel helg innebandy och sen fyller jag år (as you already know but still kommer tjata om detta). Just nu sitter jag och min syster och ser på Harry Potter. Älskar att vissa scener då jag tänker "ååh det där har jag ju faktiskt sett i verkligheten". Kolla under kategorin video/videblogg så hittar ni Harry Potter videon där om ni missat den! 

RSS 2.0