26/12-14: Julafton 2014

Jahapp! Då har det varit julafton igen dåååå. Hade lite släkt över den 24e! Mormor, morfar, farfar & Monica, kusiner och farbror x2. Hade det supertrevligt men inte världens julkänsla vilket var lite tråkigt. Blev iallafall mer än nöjd och tacksam över de julklappar som jag fick! Kanske gör en video på vad jag fick, vi får helt enkelt se. 

Åkte inte iväg till Västerås på juldagen eftersom att farfar & Monica var här på julafton. Det vad skönt att vara hemma! Istället gick familjen på Hobbit 3. Tyckte verkligen om filmen men tvåan är nog min favorit. 

Idag har jag, mamma och Jossis var på Gränby. FY vad mycket folk det var! Jag hade helt och hållet glömt bort att det är mellandagsrea??? Jaja, fick iallafall med mig ett par vinterskor eftersom att mina Johnny Bulls inte är ett dugg varma.
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-post: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:


Hejsan på er! Jag heter Felicia Forsgård och är en helt vanlig tjej på 17 år, född 98. Jag är bosatt i Storvreta som ligger några minuter utanför Sveriges fjärde största stad.. Uppsala! Här bor jag med båda mina föräldrar, min storasyster och två katter. Just nu går jag hotell&turism - linjen på Ekebygymnasiet här i Uppsala! På bloggen skriver jag mest om min vardag, lägger upp bilder och tipsar om musik. Har ni några frågor eller funderingar så är det frittfram att kommentera! ღ KONTAKT: liisa_98@hotmail.com
RSS 2.0