<

31/3-14: Last day of march

Hola a todos! Då var en ny vecka igång. Har det inte alls lika stressigt denna vecka som förra. Har ett nationellt prov i engelska, uppsats. Är lite nervös inför den eftersom att jag suger på att skriva långa texter på engelska.. Idag drog jag mig iväg till skolan någongång över åtta. Var i skolan till efter lunch då jag inte mådde bra till hundra procent. Mitt huvud var tungt och jag kunde knappt hålla upp mina ögon eftersom att jag var så trött. Jag somnade på direkten när jag kom hem vilket behövdes.

Skippade träningen idag. Min kropp behöver verkligen vila så jag drar igång på onsdag istället. Just nu sitter jag och ser på Junior Masterchef Australia, so cute. Strax är det middag vilket är awesommmeee eftersom att jag är hungrig deluxe.

Ni får inte glömma bort att det är första april imorgon sååå passa på att lura folk! ;) Hoppas ni har haft en bra dag, kram 
Two cutiepies!!

30/3-14: Helgen

Hej! Skäms över hur dåligt jag bloggat den här helgen, förlåt förlåt förlåt. Den här helgen har jag verkligen haft det fullt upp. Jag har spelat fem innebandymatcher på tre dagar. Igår vann vi över Livets Ord på straffar, helvete vad spännande den matchen var. Livets Ord gjorde mål när det var cirka 40 sekunder kvar och då trodde vi man ju att dom vunnit men sen så gör vi mål när det är 8 sekunder kvar, sååååå skönt. Så det blev förlängning och sedan straffar då vi vann.

Idag spelade vi semi mot Rasbo. Dom vann tyvärr med 3-2, skittråkigt. Men jag kände mig varken ledsen eller arg. Det kändes liksom som att jag gjort mig typ, haha. Jag stannade kvar i Allians med Hannah, Viktoria och Martina. Vi såg på olika matcher bl.a Stenhagen mot Rasbo. 

Det har varit en sjukt härlig helg och nu är det bara att tagga om inför Mora som ska bli superkul. Nu ska jag se på teve, äta middag och duscha. Imorgon är det början på en ny vecka vilket jag inte är taggad på... Lovar bättre bloggning den här veckan!! Kram ♡ Förresten såg jag en superbra film igår med mamsen och papsen som heter The Mortal Instruments. Om ni inte har sett den så GÖR DET!! 
Bilder från uibf.se 

29/3-14: Gruppvinst

Hej gullungar! Ni får ursäkta mig för att jag inte bloggade någonting igår. Hela min dag var så 'tight' så jag hann aldrig sätta mig framför datorn. Först var jag i skolan, as usual. Det var väl ingenting speciellt. När jag kom hem så förberedda jag mig lite inför DM och åt ett ordentligt mellanmål. Vid tjugo i tre åkte jag med bussen intill stan för att möta upp mamma. Därifrån åkte vi med bil till Intersport och sedan till Allians. 
 
Första matchen började 17.15 och den var mot Hagunda. Den slutade 2-2. Efter den matchen åt jag och my parents mat ifrån Subway, win win win!! Vid 20.15 drog våran andra match igång som var mot FBC. Den slutade 2-1 till oss. Vi hade våran sista match nästan direkt efter. Den var mot Livets Ord och slutade 1-0 till oss!! Vi kom etta i våran grupp, alltså gruppvinst! wooohoo.

Idag ska vi spela kvartsfinal... mot Livets ord, haha. Kommer bli en sjukt jämn match. Nuuu måste jag fortsätta äta min lunch. Kram på er ♡ och glöm inte bort att det är Earth Hour ikväll, 20.30-21.30!!!

RSS 2.0