<

31/5-14: Fira Jossis dag 1

God eftermiddag på er alla! Idag har jag inte gjort någonting annat än tagit det lugnt. Eller jo.. jag har fixat till mitt rum lite och gjort i ordning mig själv. Om ca 40 minuter kommer det över gäster (Jossis kompisar) eftersom att systra mi fyller år på lördag. Så hon firas idag, imorgon och på måndag. 

Jag vet inte varför men jag är inte på världens bästa humör. Kanske blir bättre när man får lite mat i magen! 

30/5-14: Intervju med Explorius

Helloooo! Sååå.. idag var jag på intervju med Explorius på Carolina Rediviva. I början fick jag och mina föräldrar bara en massa information om organisationen, värdfamiljer och High School osv. Sedan fick mina föräldrar några frågor innan det var dags för dom att lämna.

Jag och den här tjejen som intervjuade mig pratade först på svenska och sedan var det den engelska delen... Haha, var så himla nervöst och vissa saker jag sa blev sååååå fel (kändes det som iallafall). Jag menar.. man blir stressad när man helt plötsligt ska börja prata engelska och ska tänka sig för vad man säger (ni förstår nog vad jag menar). Men liksom, jag förväntade mig inte att jag skulle vara perfekt och bäst och det tror jag nog inte att hon gjorde heller! Man ska ha godkänt i engelska och kunna göra sig förstådd för att få åka. Jag har C i engelska och jag tycker att jag gjorde mig förstådd för hon förstod mig sååå? Jajaja, ska sluta vara så nojjig!! 

Jag kommer att få besked inom en vecka om jag blivit antagen eller inte. Jag hoppas verkligen på det bästa! Ska bara tänka positivt nu för jag vill verkligen åka med Explorius!!!! 

29/5-14: Gammalt men fortfarande bra


RSS 2.0