30/5-14: Intervju med Explorius

Helloooo! Sååå.. idag var jag på intervju med Explorius på Carolina Rediviva. I början fick jag och mina föräldrar bara en massa information om organisationen, värdfamiljer och High School osv. Sedan fick mina föräldrar några frågor innan det var dags för dom att lämna.

Jag och den här tjejen som intervjuade mig pratade först på svenska och sedan var det den engelska delen... Haha, var så himla nervöst och vissa saker jag sa blev sååååå fel (kändes det som iallafall). Jag menar.. man blir stressad när man helt plötsligt ska börja prata engelska och ska tänka sig för vad man säger (ni förstår nog vad jag menar). Men liksom, jag förväntade mig inte att jag skulle vara perfekt och bäst och det tror jag nog inte att hon gjorde heller! Man ska ha godkänt i engelska och kunna göra sig förstådd för att få åka. Jag har C i engelska och jag tycker att jag gjorde mig förstådd för hon förstod mig sååå? Jajaja, ska sluta vara så nojjig!! 

Jag kommer att få besked inom en vecka om jag blivit antagen eller inte. Jag hoppas verkligen på det bästa! Ska bara tänka positivt nu för jag vill verkligen åka med Explorius!!!! 


Emilia skrev:

Hej vännen jag ska också åka som utbytesstudent 15/16 med Explorius, skulle du vilja göra ett länkbyte? -kram

Datum: 2014-08-17 Tid: 12:37:19
Blogg: http://www.nattstad.se/lettersfromwest


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-post: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:


Hejsan på er! Jag heter Felicia Forsgård och är en helt vanlig tjej på 17 år, född 98. Jag är bosatt i Storvreta som ligger några minuter utanför Sveriges fjärde största stad.. Uppsala! Här bor jag med båda mina föräldrar, min storasyster och två katter. Just nu går jag hotell&turism - linjen på Ekebygymnasiet här i Uppsala! På bloggen skriver jag mest om min vardag, lägger upp bilder och tipsar om musik. Har ni några frågor eller funderingar så är det frittfram att kommentera! ღ KONTAKT: liisa_98@hotmail.com
RSS 2.0