31/10-14: This is halloween

Idag vaknade jag någongång efter tre på eftermiddagen, hehe. Kan vara helt ärlig och säga att jag var uppe ganska så länge. Låg och såg på Endless love och helt plötsligt var klockan väldigt mycket. Jaja, när jag kom upp från sängen så åt jag lite "frukost". Och senare efter middagen så gjorde jag och min syster en varsin pumpa. Eller.. vi gjorde ju inte pumporna själva men vi designade dom osv.. Ni fattar, hahah.

Just nu väntar jag på att Idol ska börja. Sitter mest på youtube. Imorgon ska jag förmodligen på bio med några vänner. Jag hoppas verkligen att det blir av! 
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-post: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:


Hejsan på er! Jag heter Felicia Forsgård och är en helt vanlig tjej på 17 år, född 98. Jag är bosatt i Storvreta som ligger några minuter utanför Sveriges fjärde största stad.. Uppsala! Här bor jag med båda mina föräldrar, min storasyster och två katter. Just nu går jag hotell&turism - linjen på Ekebygymnasiet här i Uppsala! På bloggen skriver jag mest om min vardag, lägger upp bilder och tipsar om musik. Har ni några frågor eller funderingar så är det frittfram att kommentera! ღ KONTAKT: liisa_98@hotmail.com
RSS 2.0