<

31/8-15: Gillar måndagar?

Då var det måndag igen. Dock då ogillar jag inte måndagar eftersom att jag slutar 11:55 och det är ju perfekt såhär i början av veckan. Idag började jag 08:35 och satt i klassrummet till ca 10:00. Den andra timmen skulle vi åka ner på stan och göra några uppgifter. T.ex gå till Uppsalas turistbyrå och fråga några frågor! När vi var klara sa vi hejdå (vi slutade ju efter detta) och efter ca 20min mötte jag upp mamma. Vi åt lunch tillsammans på Rififi! Det var så himla gott. Nu ska jag bara ta det lugnt tills pappa kommer hem, då ska vi gå och storhandla på Ica! Kram.

29/8-15: Övningskör

Heeeeej! Idag åkte jag och mamma som sagt till Gränby. Jag fick med mig en foundation, eyeliner, concealer och en blush-brush! Är mycket nöjd över mina inköp. Jag och mamma köpte även lite annat krimskrams från Lagerhouse. Väl hemma i Storvreta testade jag mitt nya smink, och jag blev väl nöjd med resultatet. När jag sminkat klart så var det dags att övningsköra för FÖRSTA GÅNGEN!! Iiihhhh, det var ganska läskigt och stressigt, not gonna lie. Men det var ju första gången och man är inget proffs precis. Jag krypkörde mest! Fick känna på kopplingen, bromsen och gasen. Testade även på att svänga litegrann. Detta ska bli kul, att lära sig mer!

29/8-15: Next > Gränby C

Nu ska jag och mamma åka till Gränby! Måste köpa en ny foundation eftersom att min är slut. Jag funderar även på att köpa en ny eyeliner. Kram!

RSS 2.0