13/8-15: I feel so safe, like I'm home

Sorry för sent inlägg men ja. Var på kurs i början av veckan. Tyckte den var väldigt tråkig men det är iallafall gjort. Nu är det bara några få saker kvar och sen får jag börja övningsköra! Är typ supertaggad på att få börja. Aja, idag har jag varit med Elsa. Gick hem till henne, var där ett litet tag. Sedan gick vi till Ica för att köpa lite gott och därefter satte vi oss ner vid en lekplats. Vi snackade om lite allt möjligt! Mysig eftermiddag med andra ord. Imorgon ska jag träffa Sarah för lunch på stan och en minigolf-runda!

Förresten så kan jag inte förstå att skolan börjar snart? Vet inte om jag tycker att sommarlovet har gått så snabbt dock.. Det är alltid lite pirrigt att börja på en ny skola, få en ny klass osv. Men jag känner på mig att det här kommer bli bra.
Elsa från idag!
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-post: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:


Hejsan på er! Jag heter Felicia Forsgård och är en helt vanlig tjej på 17 år, född 98. Jag är bosatt i Storvreta som ligger några minuter utanför Sveriges fjärde största stad.. Uppsala! Här bor jag med båda mina föräldrar, min storasyster och två katter. Just nu går jag hotell&turism - linjen på Ekebygymnasiet här i Uppsala! På bloggen skriver jag mest om min vardag, lägger upp bilder och tipsar om musik. Har ni några frågor eller funderingar så är det frittfram att kommentera! ღ KONTAKT: liisa_98@hotmail.com
RSS 2.0