<

30/12-15: Precis som du vill

Halloj! Klev ur sängen efter tolv idag. Har varit tre relativt tidiga mornar de senaste dagarna så var skönt att få sova ut idag. Någongång vid halv två kom Sarah hit. Medans jag åt lunch pratade vi lite om hur julen hade varit osv. Senare startade vi datorn och började kolla runt efter resor till London, hur mycket det kostar, hotell osv. Vi är alltså väldigt sugna på att åka till London i sommar! Efter detta spelade vi Wii innan hon hämtades för att åka hem. Mina föräldrar är på bio ikväll så jag och min syster blir ensamma hemma. Vi ska väl bara äta något och ta det lugnt. Kram!

29/12-15: Längesen

Hejsan på er! Har inte varit inne på bloggen på ett bra tag nu. Jag har skrivit detta förut men tänker göra det nu igen: Det är kul å se att några stycken besöker bloggen även fast den inte varit aktiv. Så vad har jag haft för mig dessa veckor? Tiden innan jullovet bestod utav en massa prov och uppgifter. Blev nästan galen pga allt pluggande. Men jag klarade i alla fall proven som jag gjorde, jätteskönt! Dagen då vi fick jullov så åt jag på stan med Emma och Linnea. Senare åkte vi till Allianshallen för att se på Storvreta-Sirius & Hagunda-Rasbo. Julafton firades hemma i år, som alla de andra senaste åren. En del av släkten kom hit och åt samt öppnade julklappar. På juldagen drog familjen till Västerås för att fira jul hos farfar. Dagarna efter jul (typ de som har varit nu) har bestått av en massa innebandy. För er som inte vet så har Storvretacupen dragit igång och jag har varit och hejat på laget som jag spelade i förut. Såg även några andra matcher. Tycker det är sån mysig atmosfär under cuper! Åker från hall till hall för att se match efter match. Jättekul! Innebandy kommer förmodligen alltid vara ett stort intresse.

Nu inför nyår är jag lite småstressad då jag inte har några planer alls. Känner en slags press på att man måste göra något stort och speciellt. Men jaja, vi får väl se vad nyårskvällen har att bjuda på. Skolan drar igång den 11 januari.. Men tänker inte tänka jättemycket på det eftersom att jag vill njuta av det som är kvar av lovet. Dock ska det bli kul att vårterminen drar igång. Har en del att se fram emot! Hoppas ni alla mår bra och att eran jul har varit likaså. Ska verkligen försöka bli bättre med bloggandet. Det är ju faktiskt roligt att skriva! KRAM.
Sitter på mamma & pappas dator.. Har inte många bilder här. Så ni får denna relativt nya webcam-selfie!

6/12-15: Andra advent

Hej finisar! Den här söndagen spenderade familjen på Täby Centrum. Fick endast med mig en concealer från Make Up Store och en tröja från Hollister. Lika bra att spara pengarna då jag har några julklappar som måste köpas!! Imorgon drar en ny skolvecka igång. Slutar runt tolv och en timme senare ska jag vara hos naprapaten. Ryggen känns mycket bättre nu såhär en vecka efteråt! Ja ja, de här två veckorna innan jullovet kommer bestå utav en massa plugg. Har fyra prov som ska göras, samt några uppgifter. Känns piss men det är väl bara att göra't. Ska fortsätta se på The Bachelorette nu, kramis!!

RSS 2.0