21/2-15: Dags att fara hemåt

Hejsan! Då var veckan här på Gran Canaria slut och det är dags att åka hemåt. Känns lite tråkigt men det ska ändå bli skönt att komma hem! 

Igår gjorde vi ingenting speciellt alls. Vi tog dagen som den kom. Liksom det var sista hela dagen så allt var bara lugnt. Vi gick ner till havet en stund eftersom att pappa skulle bada men det var röd-flagg så då gick det ej, haha..

Har tagit en flera bilder med systemkameran som ni får se när jag väl är hemma och har fixat till dom litegrann! Sen så har jag en rolig grej att berätta för er!! Men vad det är tänker jag hålla hemligt tills jag är hemma, hoho ;)
En jättesöt misse som 'bor' vid stranden!
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-post: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:


Hejsan på er! Jag heter Felicia Forsgård och är en helt vanlig tjej på 17 år, född 98. Jag är bosatt i Storvreta som ligger några minuter utanför Sveriges fjärde största stad.. Uppsala! Här bor jag med båda mina föräldrar, min storasyster och två katter. Just nu går jag hotell&turism - linjen på Ekebygymnasiet här i Uppsala! På bloggen skriver jag mest om min vardag, lägger upp bilder och tipsar om musik. Har ni några frågor eller funderingar så är det frittfram att kommentera! ღ KONTAKT: liisa_98@hotmail.com
RSS 2.0