<

30/1-15: Hårdare än asfalt ville jag vara

Tjenixen! Imorse tog iväg mig till skolan med motivationen att det är fredag! Allting gick jättebra och vid tjugo över tolv var jag påväg hem till Storvreta. När jag kom hem vilade jag en liten stund innan jag såg på Top Model & Vanderpump rules. Kan säga att dagen inte var särskilt speciell. Nyss kom jag hem från Ica där jag och mamma köpt gott till kvällen. Det är Fångarna på fortet ikväll vilket jag tycker är ett underhållande program!

Imorgon har jag iallafall planer. Bikinin som jag ville ha från nelly.com har tagit slut i min storlek så jag ska försöka få med mamma till Gränby för att kolla på bikinis. MÅSTE ha en??? Vill kolla i butikerna här hemma innan jag beställer någon i sista minuten som blir i fel storlek m.m, då står man där utan liksom.. Senare mot kvällen ska jag iallafall hem till Ellen, blir myyys!! Ha en bra kväll, kramisar!

29/1-15: Favoriter just nu

Ellie Goulding - Love Me Like You Do ♦ Fall Out Boy - Fourth Of July
Kat Dahlia - I Think I'm In love ♦ Selena Gomez - The Heart Wants What It Wants
James Bay - Hold Back The River ♦ Digital Daggers - The Devil Within

28/1-15: Storvreta-AIK

Hejsan! Det blir ett lite sent blogginlägg idag men det är ju bättre än ingenting.

Skolan rullade på som vanligt idag, som jag skriver varje dag, haha.. När skolan var slut åkte jag hem på direkten, tog av sminket och vilade en stund. Efter mitt vilande såg jag på Top Model en stund innan jag drog på sminket igen. Vid halv fem åkte jag och min syster in till stan där vi mötte våra föräldrar. Vi åt en gemensam middag på O'Learys innan jag, mamma och pappa åkte till Fyrishov för att se på Storvreta-AIK. Enligt mig var det en jättespännande match, gaahhh!! Blir så himla övertaggad när jag är på sånt där, haha.. Men jag är verkligen superlycklig under de där två timmarna som är och det är skönt att känna. Storvreta vann med 2-0!! 

Just nu är jag påväg hem. Är trött så det blir att lägga sig på en gång när jag kommer hem. Kram!

RSS 2.0