30/1-15: Hårdare än asfalt ville jag vara

Tjenixen! Imorse tog iväg mig till skolan med motivationen att det är fredag! Allting gick jättebra och vid tjugo över tolv var jag påväg hem till Storvreta. När jag kom hem vilade jag en liten stund innan jag såg på Top Model & Vanderpump rules. Kan säga att dagen inte var särskilt speciell. Nyss kom jag hem från Ica där jag och mamma köpt gott till kvällen. Det är Fångarna på fortet ikväll vilket jag tycker är ett underhållande program!

Imorgon har jag iallafall planer. Bikinin som jag ville ha från nelly.com har tagit slut i min storlek så jag ska försöka få med mamma till Gränby för att kolla på bikinis. MÅSTE ha en??? Vill kolla i butikerna här hemma innan jag beställer någon i sista minuten som blir i fel storlek m.m, då står man där utan liksom.. Senare mot kvällen ska jag iallafall hem till Ellen, blir myyys!! Ha en bra kväll, kramisar!
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-post: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:


Hejsan på er! Jag heter Felicia Forsgård och är en helt vanlig tjej på 17 år, född 98. Jag är bosatt i Storvreta som ligger några minuter utanför Sveriges fjärde största stad.. Uppsala! Här bor jag med båda mina föräldrar, min storasyster och två katter. Just nu går jag hotell&turism - linjen på Ekebygymnasiet här i Uppsala! På bloggen skriver jag mest om min vardag, lägger upp bilder och tipsar om musik. Har ni några frågor eller funderingar så är det frittfram att kommentera! ღ KONTAKT: liisa_98@hotmail.com
RSS 2.0