<

30/10-15: Fredag

Låg och kollade på Spökspecial hela natten så jag var helt slut när jag skulle gå upp från sängen idag. Spökspecial är någonting som började förra året (?). Tre svenska kändisar spenderar 12h i ett hemsökt hus någonstans i Sverige, just runt halloween! Sjukt spännande då de faktiskt hände en massa grejer. I år var det Aina Lesse, Frank Andersson och Annica Englund som spenderade natten i ett hemsökt hus!

Jag och mamma åkte till Buttericks vid halv ett för att kolla efter någon utklädnad. Blir nämligen lite festligheter imorgon. Sen hämtade vi upp pappa och Jossis vid centralen. Efter det mötte vi upp farfar, farbror och kusinerna för att besöka farmors grav. Tänker på dig fina farmor. Efter detta tog vi allihopa en fika tillsammans på Landings!

27/10-15: Paranormal Activity

Igår åkte jag och min syster in till stan för middag och bio. Vi åt middag på Magnussons. Ingen av oss hade ätit där tidigare så det var kul att testa något nytt. Bion vi gick på var Paranormal Activity: The Ghost Dimension. Den var läskig, that's all I can tell you guuuys!! Rekommenderar den till er som gillar skräck. Världens bästa mamma hämtade oss efter bion och jag somnade nästan på direkten när vi kom hem. Just nu ligger jag i soffan och ser på Hungergames, första filmen! Har mått illa ca hela dagen så idag tar jag det bara lugnt. Kram!

23/10-15: Back on track, eller?

Jag ber om ursäkt för att jag inte har bloggat på länge. Vill också säga att jag blir glad av att se att det är några som ändå kikar in här varje dag. I senaste inlägget var jag påväg till Göteborg och där hade jag verkligen the time of my life. Jag träffade mitt världens fina Orlando-gäng och fick spendera tid i en utav mina favorit städer. Jag har varit trött dehär veckorna som har varit. Skolan tar mycket energi ifrån mig. Säger det inte som någonting negativt men det har varit ganska mycket att göra de senaste veckorna. Det har varit prov, inlämningar, redovisningar osv. Just därför är det lite extra skönt att få lov. Då kan jag andas ut och bara ta det lugnt, inte behöva kliva upp tidigt flera dagar i rad!

Jag hoppas på att jag kommer bli bättre med bloggen. För jag tycker det är roligt att skriva och dela med mig. Och det måste ju finnas en anledning till varför ni kikar in här, right? Men men, strax är det Idol. Tänkte sluta kolla när Magnus (som var min favorit) åkte ut.. Men det är en bra fredagsunderhållning som jag inte kan hålla mig ifrån, haha. Hoppas allting är bra med er och att ni får en fortsatt bra fredag! Kramar på er allihopa.

RSS 2.0