<

26/2-16: Derby

Halloj! Var på Storvreta-Sirius igår. Extra spännande match då det var derby!! Matchen var mycket underhållande. Utvisningar, lite ruff, flera mål, precis som ett derby ska vara! Storvreta vann med 6-3 och jag kunde gå ifrån matchen med ett leende. Dessutom är så glad över att Storvreta är klara för slutspel i år! Förra året tog de sig aldrig dit, vet inte riktigt vad som hände dåååå.. Men nu jäklar är de på G igen. Är hur taggad som helst! 

På tal om något helt annat så har jag börjat kolla på en ny serie. Den heter The Walking Dead och det är nog många av er som har sett / hört talas om den. Är iallafall på avsnitt 5 på första säsongen! Har en hel del serier jag egentligen borde kolla klart på eller kolla ikapp, men jag orkar verkligen inte. Haha, så börjar på en ny istället. KRAM PÅ ER!!

23/2-16: Top Model maraton

Var jättestressad i mitt senaste inlägg.. Men nu är det äntligen lov!! Matteprovet jag skrev om gick bra och jag klarade det! Allting bara flöt på och jag var hur nöjd som helst över hur det gick. Som sagt så har lovet rullat igång. I fredags blev det partyyy med härliga människor. Kom hem någongång runt 2 på natten, tror jag. Sen tog jag det lugnt resten av helgen.

Igår drog jag in till Fyrishov för att gymma med Sarah. Det är andra gången jag är på Friskis och jag ska nog köpa ett kort där. Jag har haft en "paus" ifrån träning ett bra tag, haha. Nu vill jag börja träna igen och gym känns som det enda alternativet för mig just nu! Men gymma är inte det enda jag gjorde igår. Jag hade ett Americas Next Top Model säsong 22 maraton, haha. Påbörjade det i förrigår och avslutade det igår. Underhållande program och jag är nöjd med vem som vann!! Har inte mycket planerat nu på sportlovet, vilket är ganska skönt. Jag ska se Storvreta-Sirius på torsdag och sen ska jag träffa Sarah igen nån dag! KRAM!

17/2-16: Let go

 Hejsan på er! Är så himla stressad den här veckan. Hade en redovisning igår som gick helt okej. Var inte jättenervös inför detta men riktigt skönt att få det gjort! Imorgon så är det två prov som gäller. Det är ett litteraturprov i svenska och ett vanligt matteprov. Morgondagens svenskaprov är en viktig del utav betyget (tror jag att min lärare sa) så självklart blir man nervös. Men det gick suveränt på litteraturprovet vi hade innan jullovet. Så jag hoppas att detta går lika bra. Matteprovet är jag nog mest stressad över. Mest för att jag alltid har haft svårt för matte och alltid är nervös inför dessa prov. Men men, det känns som att jag har koll på det mesta. Dock när jag sagt så förut så har det gått åt skogen. Så tänker ta provet som det kommer och göra mitt bästa! Det kommer säkert gå bättre än vad jag tror.

Idag hade jag en skön dag i skolan. Började 10:25 som jag gör varje onsdag. Första lektionen gjorde vi klart en uppgift som vi hållt på med i några veckor. Dessutom fick vi reda på resultat av provet vi gjorde förra veckan. Om jag förstod min lärare rätt så fick jag ett C. Det är jag nöjd med! När jag kom hem så pluggade jag en stund innan jag somnade, haha.. Vaknade av att mamma kom in i mitt rum och det var runt ca halv sex. Familjen åt middag och runt åtta kom mormor och morfar hit för fika och umgänge. Vi såg på Mästerkocken tillsammans och de gick nyss hemåt. Kunde dock inte fokusera jättemycket på att 'umgås' eftersom att det är så mycket i huvudet.. Men så får det väl vara ibland, hoppas jag. Kram!
 Från min Instagram: fforsgard

RSS 2.0