26/2-16: Derby

Halloj! Var på Storvreta-Sirius igår. Extra spännande match då det var derby!! Matchen var mycket underhållande. Utvisningar, lite ruff, flera mål, precis som ett derby ska vara! Storvreta vann med 6-3 och jag kunde gå ifrån matchen med ett leende. Dessutom är så glad över att Storvreta är klara för slutspel i år! Förra året tog de sig aldrig dit, vet inte riktigt vad som hände dåååå.. Men nu jäklar är de på G igen. Är hur taggad som helst! 

På tal om något helt annat så har jag börjat kolla på en ny serie. Den heter The Walking Dead och det är nog många av er som har sett / hört talas om den. Är iallafall på avsnitt 5 på första säsongen! Har en hel del serier jag egentligen borde kolla klart på eller kolla ikapp, men jag orkar verkligen inte. Haha, så börjar på en ny istället. KRAM PÅ ER!!
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-post: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:


Hejsan på er! Jag heter Felicia Forsgård och är en helt vanlig tjej på 17 år, född 98. Jag är bosatt i Storvreta som ligger några minuter utanför Sveriges fjärde största stad.. Uppsala! Här bor jag med båda mina föräldrar, min storasyster och två katter. Just nu går jag hotell&turism - linjen på Ekebygymnasiet här i Uppsala! På bloggen skriver jag mest om min vardag, lägger upp bilder och tipsar om musik. Har ni några frågor eller funderingar så är det frittfram att kommentera! ღ KONTAKT: liisa_98@hotmail.com
RSS 2.0