<

31/10-14: 10 saker ni kanske inte visste om mig

1. Jag drömmer oftast obehagliga drömmar. Eller någonting som hör ihop med verkligheten. T.ex igår drömde jag om att jag satt i mitt rum och så sa någon "Shh, dom kommer nu." så öppnades min dörr i drömmen MEN den öppnades även i verkligheten. Det var min syster som kom in och ville låna min ögonfransböjare. (på riktigt, inte i drömmen.)

2. Jag hade B i religion och svenska när jag gick ut högstadiet.

3. Den här veckan har jag varit väldigt inne i Million Dollar Listing New York. Det har gått länge på tv men inte förns i veckan sååå "upptäckte" jag det, haha. Kollar mest för att en svensk är med.. 
 
4. Jag biter på naglar and I hate it. Men har blivit lite bättre på att låta bli!

5. Jag är väldigt hård på mig själv när det kommer till skolan. Jag vill alltid prestera bra och när jag känner att jag inte orkar det så blir jag ofta väldigt deppig och sur..

6. Jag tror att 2015 kommer att bli ett superbra år! Gran Canaria, 5 Seconds of Summer & Orlando, gaash!

7. Jag tycker att mitt rum har "en dålig energi". Det känns alltid som att någon står och kollar på mig varje natt. Men så fort jag tänder lampan så försvinner det. Försöker dock tänka att det är någon som vill mig väl.
 
8. Jag har varit utanför Sverige runt 6 gånger: Gran Canaria, Kreta, Marocko, England, Danmark och Åland!

9. Jag har en väldigt bred musik & film - smak, hohoho.

10. Jag är verkligen livrädd för getingar. Alltså.. när jag äter utomshus och det kommer en geting så måste jag springa därifrån. Det är jobbigt när man äter hos någon annan och så kommer det en geting.. Jag springer iväg där ocskå, haha. Förut satte jag mig ner i soffan och så var det en stor geting bredvid mig, krypandes i soffan. Började skrika och grät väldigt mycket, hahah..

RSS 2.0