25/8-15: Min sommar 2015

Tänkte göra en liten summering av min sommar! Så vi kör igång!

Invigde sommaren med en liten 9c-reunion, alltså min klass från högstadiet. Vi grillade och hade det jättetrevligt! Mycket skratt kan jag säga.

Sen det jag väntat på i flera månader. Jag åkte iväg på språkresa till Orlando, Florida. Spenderade fyra veckor där. Fick jättemånga nya fina vänner och minnen för livet.

Familjen spenderade en heldag i Stockholm. Vi gick mest runt i Gamla Stan, besökte domkyrkan och njöt av varandras sällskap.

Cirka en vecka eller så, efter jag kommit hem från USA så åkte familjen upp till Jämtland. Där gick vi på Storsjöyran i Östersund. Såg b.la Zara Larsson, Tomas Ledin och Lorentz. Vi hälsade även på våra kusiner!
 
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-post: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:


Hejsan på er! Jag heter Felicia Forsgård och är en helt vanlig tjej på 17 år, född 98. Jag är bosatt i Storvreta som ligger några minuter utanför Sveriges fjärde största stad.. Uppsala! Här bor jag med båda mina föräldrar, min storasyster och två katter. Just nu går jag hotell&turism - linjen på Ekebygymnasiet här i Uppsala! På bloggen skriver jag mest om min vardag, lägger upp bilder och tipsar om musik. Har ni några frågor eller funderingar så är det frittfram att kommentera! ღ KONTAKT: liisa_98@hotmail.com
RSS 2.0