3/8-15: Storsjöyran

Har varit uppe i Jämtland de senaste dagarna och därav inget bloggande. I fredags satte familjen sig i bilen för att åka uppåt i landet. Hade inte sovit bra alls natten innan så i början av resan blev det att sova/vila i bilen. När det var nån timme kvar kände jag mig lite piggare och kunde socialisera mig med familjen. Väl framme vid stugan tog vi det bara lugnt, åt middag osv. Blev en rätt tidig kväll då vi var trötta.

På lördagen tog jag och min syster en rejäl sovmorgon. När vi kommit upp från sängarna så fixade vi oss; smink, bytte om, plattade håret m.m. Därefter blev det en sen lunch och efter den begav vi oss hem till kusinerna. Vi lånade deras dator för att köpa biljetter till Storsjöyran. Storsjöyran är en festival i Östersund! Familjen drog in å den och såg b.la Zara Larsson, Tomas Ledin och Lorentz. Vi hade en jättemysig kväll, bara familjen.

På söndagen sov vi länge eftersom att vi kom tillbaka från Östersund riktigt sent på natten. På kvällen var vi bjudna hem till kusinerna på middag. Jättegott var det! Vi stannade där ungefär hela kvällen och åkte sen tillbaka till stugan. Nu är det måndag och dagen har bestått av en bilresa hem till Storvreta.Emilia skrev:

Skulle vara jättekul om du ville se min senaste video på bloggen! Kram på dig ♡

Datum: 2015-08-04 Tid: 20:26:42
Blogg: http://www.nouw.com/emilialiljedahl


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-post: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:


Hejsan på er! Jag heter Felicia Forsgård och är en helt vanlig tjej på 17 år, född 98. Jag är bosatt i Storvreta som ligger några minuter utanför Sveriges fjärde största stad.. Uppsala! Här bor jag med båda mina föräldrar, min storasyster och två katter. Just nu går jag hotell&turism - linjen på Ekebygymnasiet här i Uppsala! På bloggen skriver jag mest om min vardag, lägger upp bilder och tipsar om musik. Har ni några frågor eller funderingar så är det frittfram att kommentera! ღ KONTAKT: liisa_98@hotmail.com
RSS 2.0