19/7-15: About saturday

Dagen startades på Disney Quest. Det var som en stor spelhall med 5 våningar. Det var roligt till en början men efter lunch kändes det som att man sett allting. Jag, Marina och våran ledare Daniela gick runt i Downtown Disney den sista timmen!

När våran v-mamma hämtade oss så åkte vi till en nagelsalong för att fixa naglarna (no shit)! Efter det så åkte vi vidare till Chilis för middag.

Efter en god middag åkte vi till Universal City Walk. Där såg vi på bio och det blev filmen Minions. Helt okej animerad film men jag var rätt så trött, hehe.. 
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-post: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:


Hejsan på er! Jag heter Felicia Forsgård och är en helt vanlig tjej på 17 år, född 98. Jag är bosatt i Storvreta som ligger några minuter utanför Sveriges fjärde största stad.. Uppsala! Här bor jag med båda mina föräldrar, min storasyster och två katter. Just nu går jag hotell&turism - linjen på Ekebygymnasiet här i Uppsala! På bloggen skriver jag mest om min vardag, lägger upp bilder och tipsar om musik. Har ni några frågor eller funderingar så är det frittfram att kommentera! ღ KONTAKT: liisa_98@hotmail.com
RSS 2.0