<

28/11-15: Vart tog tiden vägen?

Hejsan på er! Sitter just nu sängen med datorn. Känns som att det var hur länge som helst sen jag bloggade via datorn, haha. Skolveckan gick otroligt fort och helt plötsligt var det helg. Spenderade gårdagen hemma då jag var ganska så slut i både kropp och huvud. Idag klev jag och mamma upp tidigt! Runt 08:25 satt vi i bilen påväg till Allianshallen för att se på mitt gamla lag. Var jätteroligt att se dem spela och ska erkänna att jag blivit lite sugen på sistone att börja spela igen. Men men, vi får se hur det blir med det! Just nu är jag väldigt trött pga den tidiga uppstigningen. Funderar lite på om jag ska gå iväg till Ica och köpa mig en burk-cola. We'll see about that. Hoppas ni mår bra. Det gör jag idag. KRAM!
Derbyt mellan Storvreta & Sirius i torsdags. Tyvärr blev den en förlust för Storvreta.. Men riktigt bra match! / Glömde helt bort å nämna att jag har färgat håret. Det är blondare, lite kallare nu!

25/11-15: Allt från mig

Hola! Har inte jättemycket att skriva då det inte hänt någonting speciellt i veckan ännu. Var ledig igår eftersom att andra delen av klassen hade servering. Vi är förresten klara med serveringen nu. Iallafall för i år! Har varit hur roligt som helst. Jaja, ikväll ska familjen hem till mormor och morfar eftersom att morfar fyller år. Blev trevligt. Sen så är det ju Bonde söker fru & Morden i Sandhamn ikväll!!! Tagga!! Haha, ha det bra hörni!

22/11-15: Bio & plugg

Hej finisar!! Förra inlägget blev kinda personal som ni kanske märkte. Kände att jag behövde skriva av mig litegranna, hoppas ni förstår! Men iallafall, proven som jag hade i veckan gick jättebra. Klarade matteprovet och fick B på serveringsprovet, woho!! 

I fredags efter skolan mötte jag upp Sarah på stan. Vi hämtade ut våra bio-biljetter och sen åt vi middag på Kebab House. Vi såg den nya Hungergames filmen. Jag hade inga förväntningar! Visste dock några saker som skulle hända meeeen filmen var superbra. Den var spännande och ja.. den var bra helt enkelt, haha ;) Spenderade lördagen hemma med familjen och strax är helgen slut. Idag har jag pluggat lite inför idrottsprovet som är om ca 2 veckor. Det är ganska mycket att läsa osv så tyckte det är lika bra att börja plugga nu. Kram!

RSS 2.0