<

26/12-14: Julafton 2014

Jahapp! Då har det varit julafton igen dåååå. Hade lite släkt över den 24e! Mormor, morfar, farfar & Monica, kusiner och farbror x2. Hade det supertrevligt men inte världens julkänsla vilket var lite tråkigt. Blev iallafall mer än nöjd och tacksam över de julklappar som jag fick! Kanske gör en video på vad jag fick, vi får helt enkelt se. 

Åkte inte iväg till Västerås på juldagen eftersom att farfar & Monica var här på julafton. Det vad skönt att vara hemma! Istället gick familjen på Hobbit 3. Tyckte verkligen om filmen men tvåan är nog min favorit. 

Idag har jag, mamma och Jossis var på Gränby. FY vad mycket folk det var! Jag hade helt och hållet glömt bort att det är mellandagsrea??? Jaja, fick iallafall med mig ett par vinterskor eftersom att mina Johnny Bulls inte är ett dugg varma.

21/12-14: Lördag och söndag

Hejsan på er! Igår frågade Sarah om jag ville komma över på kvällen. Så vid sex fick jag skjuts utav mamma hem till Sarah! När jag kom dit gjorde vi pizza tillsammans, mycket gott. När pizzan var klar och senare uppäten så gjorde vi en kladdkaka. Medan den var i ugnen spelade vi Wii! Kladdkakan var helt okej. Därefter satte vi oss ner i soffan för att se på Pitch Perfect. Älskaaaar den filmen! Dock hann vi (jag) inte se klart den eftersom att min mamma kom och hämtade mig någongång efter tio. Hade iallafall en jättetrevlig kväll!!

Idag vaknade jag två på eftermiddagen. Eller mamma kom in i mitt rum för att väcka mig, hehe. Stannade uppe väldigt länge eftersom att jag mådde riktigt illa. Och därför sov jag läääänge. Resten av söndagen har varit rätt seg. Just nu sitter iallafall jag och mina föräldrar och ser på Storvreta-Falun. Tyvärr ligger Storvreta under.. 

19/12-14: Missed ya

Heeej på er! Var inte speciellt bra på att blogga på min och Idas blogg så can't make any promises here. Men jag kände att jag saknade den här bloggen litegrann sååå I'm back. Känns som att jag kan vara mer personlig här såattehhh. Jag kanske kommer dubbel-blogga lite då & då under resan. Alltså att jag skriver på båda bloggarna, but we'll see.

För er som kanske inte läst min och Idas blogg så har det hänt lite saker! Jag har slutat på Lundellskaskolan och går nu mera på Andra Chansen som är en "mellanlandning". Där kommer jag gå till sommarlovet. Sen i höst början jag om gymnasiet med 99orna, på en annan linje och skola. På AC jobbar man med svenska, engelska och matte. Jag läser dock bara matte och engelska. Man har även chans till att gå ut på praktik om man vill det.

Egentligen har det inte hänt speciellt mycket. Meeen hela den här "hoppa av skolan" processen tog på mina krafter och det var verkligen inte roligt men det var bäst för mig! Men jaja, ni kommer få se mer av mig på den här bloggen nu så kika in då&då. Kraaaam!

RSS 2.0