25/4-14: Moracupen

Heeeej! Har inte bloggat på hundra år men har inte haft någon lust alls. Det har inte hänt mycket alls de senaste dagarna så har ingeting intressant att berätta. 
 
Just nu så är jag i en hall uppe i Mora. Har precis sett på 99ornas match mot Älvsjö. Spelade min första match vid sju mot Täby och den slutade 5-4 till Täby. Vi spelade verkligen skit bra, iallafall i andra perioden. + dom ledde med 4-1 och sedan kom vi om med 4-4!!!
 
Snart ska vi ta cupbussen tillbaka till skolan. Ska upp klockan sex imorgon, BLÄ. Är verkligen inte morgonpigg. Blir tre matcher imorgon. Satsar på flera vinster!
 
Förresten så bor Linn Ahlborg i rummet bredvid oss så det är ganska coooolt, heheh. Är lite avundsjuk på mina vänner som är samlade där hemma och har sjukt kul men jag har roligt här, får ju umgås med laget och spela innebandy. Kram och godnatt 
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-post: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:


Hejsan på er! Jag heter Felicia Forsgård och är en helt vanlig tjej på 17 år, född 98. Jag är bosatt i Storvreta som ligger några minuter utanför Sveriges fjärde största stad.. Uppsala! Här bor jag med båda mina föräldrar, min storasyster och två katter. Just nu går jag hotell&turism - linjen på Ekebygymnasiet här i Uppsala! På bloggen skriver jag mest om min vardag, lägger upp bilder och tipsar om musik. Har ni några frågor eller funderingar så är det frittfram att kommentera! ღ KONTAKT: liisa_98@hotmail.com
RSS 2.0