30/10-15: Fredag

Låg och kollade på Spökspecial hela natten så jag var helt slut när jag skulle gå upp från sängen idag. Spökspecial är någonting som började förra året (?). Tre svenska kändisar spenderar 12h i ett hemsökt hus någonstans i Sverige, just runt halloween! Sjukt spännande då de faktiskt hände en massa grejer. I år var det Aina Lesse, Frank Andersson och Annica Englund som spenderade natten i ett hemsökt hus!

Jag och mamma åkte till Buttericks vid halv ett för att kolla efter någon utklädnad. Blir nämligen lite festligheter imorgon. Sen hämtade vi upp pappa och Jossis vid centralen. Efter det mötte vi upp farfar, farbror och kusinerna för att besöka farmors grav. Tänker på dig fina farmor. Efter detta tog vi allihopa en fika tillsammans på Landings!
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-post: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:


Hejsan på er! Jag heter Felicia Forsgård och är en helt vanlig tjej på 17 år, född 98. Jag är bosatt i Storvreta som ligger några minuter utanför Sveriges fjärde största stad.. Uppsala! Här bor jag med båda mina föräldrar, min storasyster och två katter. Just nu går jag hotell&turism - linjen på Ekebygymnasiet här i Uppsala! På bloggen skriver jag mest om min vardag, lägger upp bilder och tipsar om musik. Har ni några frågor eller funderingar så är det frittfram att kommentera! ღ KONTAKT: liisa_98@hotmail.com
RSS 2.0