18/9-15: Innebandy

Igår var jag, mamma och pappa på SSL premiären. Var så himla taggad!! Storvreta vann med 4-2, om jag finns rätt. Det var jätteroligt att vars tillbaka i Fyrishov och se på innebandy igen. Blir otroligt glad av den sporten.

Idag har jag varit i skolan och allting gick helt okej. Just nu kollar jag på Arrow (en ny favorit)!! Har tre avsnitt kvar på säsong 2, hihi. Ikväll ska jag hem till Sarah. Vi har inte setts på ett tag.. Vi ska nog bara ta det lugnt, äta myyyycket snacks osv! Kramis!
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-post: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:


Hejsan på er! Jag heter Felicia Forsgård och är en helt vanlig tjej på 17 år, född 98. Jag är bosatt i Storvreta som ligger några minuter utanför Sveriges fjärde största stad.. Uppsala! Här bor jag med båda mina föräldrar, min storasyster och två katter. Just nu går jag hotell&turism - linjen på Ekebygymnasiet här i Uppsala! På bloggen skriver jag mest om min vardag, lägger upp bilder och tipsar om musik. Har ni några frågor eller funderingar så är det frittfram att kommentera! ღ KONTAKT: liisa_98@hotmail.com
RSS 2.0